top of page
DSCF5153.jpg

MOGELIJKHEDEN

Groepen, Partijen & Ruimtes

Voor zakelijke afspraken en feestelijke partijen is onze locatie buitengewoon geschikt. Of het nu gaat om een familiefeest, intiem gezelschap of zakelijk bijeenkomst. Wij vertalen het geheel naar jouw persoonlijke wens met keuze uit verschillende sfeervolle ruimten en terrassen. Uiteraard kan in een persoonlijk gesprek je voorkeur worden besproken en kan het door jouw gewenste arrangement op maat worden samengesteld. Wil je de mogelijkheden van De Leurse Hof persoonlijk bespreken? Bel ons dan op 024-642 2241 of mail naar info@deleursehof.nl

 
Grote en kleine gezelschappen
Ons restaurant beschikt over diverse ruimtes voor kleine en grotere gezelschappen. Er zijn veel mogelijkheden voor feesten en partijen, zoals een bruiloft of bedrijfsfeestje. Maar ook staan we graag voor je klaar na een waardig afscheid van een geliefde. Bij ons kun je uitstekend vergaderen en kom je echt even helemaal los van de hectiek van de werkvloer.

DSCF5522.jpg

Condoleance

Wilt u na het afscheid van uw dierbare in alle rust samen komen om het leven van de overledene te eren. Dit kan uitstekend bij De Leurse Hof. We zorgen samen voor een gepaste invulling. Elk afscheid is uniek, we geven u alle ruimte om met ons uw persoonlijke wensen te bespreken. Tevens bieden we ook vaste pakketten aan. 

De Leurse Hof bestaat uit verschillende ruimtes, de totale capaciteit (afhankelijk van de invulling van de koffietafel) is 150 personen.

Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 
(op maandag zijn wij bereikbaar op: 024 - 366 0076)

 

Vergadering

 

De Leurse Hof is bij uitstek een ideale locatie om samen te komen voor een zakelijke bijeenkomst. Centraal gelegen aan de A50 zijn wij snel bereikbaar vanaf Nijmegen, Arnhem & 's-Hertogenbosch. Tussendoor even de benen strekken en een wandeling maken in bosrijk & landelijk gebied? Daarna kunt u weer verder met uw vergadersessie.

 

Onze arrangementen zijn op maat en uit te breiden met verschillende opties zoals koffie -en theearrangement, lunch & diner. Tevens kunt u gebruik maken van wifi en vergaderapparatuur. 
 

DSCF5142.jpg
DSCF0671.jpg

Groepen

Verjaardag, jubileum of condoleance je kunt bij ons voor veel verschillende gelegenheden terecht. In onze groepenfolder kun je vast een kijkje nemen naar de mogelijkheden. Hier worden onze verschillende ruimtes beschreven met het maximaal aantal gasten. 

Voor vragen kun je gerust telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wensen doorspreken? Maak dan een afspraak.


 

bottom of page