top of page
Kerst versiering

DE LEURSE HOF

Kerst viert u bij

DSCF5621.jpg

KERSTBRUNCH

Vier gangen

29,50

17,50

Lekker er op uit met de kerstdagen? Wij serveren op eerste en tweede Kerstdag een uitgebreide brunch. U krijgt 4-gangen aan tafel geserveerd. We starten met een overheerlijke kop wildbouillon of tomatensoep. Daarna geniet u van een uitgebreide proeverij met lekkernijen: crostini met gemarineerde zalm, wrap met rundercarpaccio en buffelmozzarella met grapefruit

Als 3e gang volgen diverse harde en zachte broodjes, kerststol, verschillende kaas -en vleeswaren, salades, pastei met ragout, bourgondische rundvleeskroket en uiteraard ontbreken de gekookte eitjes niet. Als afsluiting krijgt u een heerlijk kerstdessert met zoete versnaperingen. 

We serveren de proeverij op reservering. U kunt reserveren via onderstaande button of door te bellen naar 024 - 642 2241.

 

We rekenen een aanbetaling van €20 per persoon. U krijgt hierover een mail. Deze wordt in mindering gebracht op uw rekening. Uw reservering is pas definitief nadat uw betaling is ontvangen.

per persoon

per kind

KERSTDINER

Sprankelend

De kaarsjes branden binnen, de open haard staat aan, het is behaaglijk warm & binnen ruikt het naar dennennaalden. Dat is kerst bij de Leurse Hof. Onze koks hebben ook dit jaar weer een overheerlijk kerstmenu samengesteld. Herkenbare gerechten met een eigentijdse twist. Ambachtelijk bereid met verse producten. Van coquille tot wildzwijnpastrami & van zalmfilet tot hertenbiefstuk, het staat er allemaal op. Neem een kijkje op de menukaart. Meteen reserveren? Wij maken uw kerst een om niet te vergeten.

 

We serveren op beide kerstdagen uitsluitend ons drie -of vier gangen kerstmenu op reservering. U kunt reserveren via onderstaande knop of door te bellen naar 024 - 642 2241.

 

We rekenen een aanbetaling van €20 per persoon. U krijgt hierover een mail. Deze wordt in mindering gebracht op uw rekening. Uw reservering is pas definitief nadat uw betaling is ontvangen.

DSCF5421.jpg
bottom of page